Про проведення навчально-практичного заняття зі слідчими ГУ Національної поліції в Житомирській області

З метою покращення розслідування злочинів у сфері транспорту, 10.09.2020 завідувачем сектору автотехнічних досліджень відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Зозіком Сергієм проведено заняття зі слідчими, які спеціалізуються на розслідуванні злочинів у сфері транспорту ГУ Національної поліції в Житомирській області на тему: «Проблемні питання, що виникають під час проведення судових інженерно-транспортних експертиз. Типові помилки при проведенні слідчих експериментів та оглядів місця дорожньо-транспортних пригод».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення заняття Зозік Сергій довів до присутніх особливості проведення огляду місця ДТП, типові недоліки та прорахунки, які допускаються слідчими при його проведенні та проведенні слідчих експериментів з учасниками пригод. На прикладах було розглянуто ряд ситуаційних задач та надано ґрунтовні відповіді на запитання по темі.

 

Мету заняття досягнуто, слідчі ГУ Національної в Житомирській області поліції подякували фахівцю Житомирського НДЕКЦ МВС за цікаве заняття і побажали подальших успіхів в експертній діяльності та плідну співпрацю.

Про проведення навчально-практичного заняття зі слідчими ГУ Національної поліції в Житомирській області
Догори