Підписання меморандуму про співробітництво

Житомирський НДЕКЦ МВС продовжує здійснювати активну діяльність, спрямовану на налагодження співпраці з науково-дослідними та навчальними закладами.

Важливим кроком у реалізації зазначеної мети стало підписання 9 листопада 2022 року Меморандуму про співробітництво між Житомирським інститутом ПрАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональної Академії управління персоналом» та Житомирським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.

Метою меморандуму є підвищення рівня готовності випускників закладів вищої освіти до самостійної професійної діяльності на перших робочих місцях та отримання практичного досвіду. Координація зусиль та спільна діяльність сприятиме розвитку фахової (професійно-технічної) освіти у галузі криміналістики та підготовки кваліфікованих кадрів. Фахівці НДЕКЦ, як криміналістики-практики, зможуть ознайомити студентів та слухачів з сучасним обладнанням, новітніми розробками та передовими досягненнями криміналістики. У той же час, випускники зазначеного закладу можуть створити резерв майбутніх спеціалістів для НДЕКЦ.

Активна співпраця – запорука успішної роботи у досягнені спільної мети!

Підписання меморандуму про співробітництво
Догори