Участь працівника Житомирського НДЕКЦ МВС у Всеукраїнській науково-практичній конференції

25 лютого 2022 року старший судовий експерт сектору товарознавчих та гемологічних досліджень відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Житомирського НДЕКЦ МВС Валерія БОНДАРЕНКО-БЕРЕГОВИЧ взяла участь у V  Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні проблеми кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності”, яка відбулась 25 лютого 2022 року в м. Хмельницький на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького у дистанційно-заочній формі, з темою доповіді: «Проблемні питання проведення комплексних судових експертиз».
В конференції взяли участь видатні науковці України та працівники вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ МВС та інших державних установ.
Більше 300 учасників надіслали свої напрацювання щодо актуальних проблем кримінального, кримінально-виконавчого права, кримінології, криміналістичного забезпечення правоохоронної діяльності, а також оперативно-розшукової діяльності.
За результатами роботи V  Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні проблеми кримінального права, процесу, криміналістики та оперативно-розшукової діяльності” розроблено резолюцію, сформовано збірник тез, матеріали якого можуть бути використані у подальших наукових дослідженнях.

Участь працівника Житомирського НДЕКЦ МВС у Всеукраїнській науково-практичній конференції
Догори