Проведення практичних занять зі студентами Поліського національного університету

Житомирський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України продовжує активно співпрацювати з Поліським національним університетом. 20 квітня 2023 року на прохання керівництва Поліського національного університету працівники відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ, з метою відпрацювання на практиці теоретичних знань з навчальної дисципліни «Криміналістика» зі студентами третього курсу спеціальності «Право», організували та провели практичні заняття на тему «Особливості проведення трасологічної експертизи».
Під час проведення практичних занять завідувач сектору трасологічного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Кравчук Михайло розповів про об’єкти трасологічного походження, які можуть бути виявлені під час проведення огляду місця події, порядок їх вилучення та правила упакування.

Студентам наочно демонструвалися особливості виявлення слідів трасологічного походження, способи виготовлення їх копій.
Окрема увага приділялася питанню опису об’єктів у протоколі огляду місця події, формулюванню запитань у постановах про призначення трасологічних експертиз, та особливостям проведення трасологічної експертизи.
Зазначене заняття було проведено в межах угоди про співпрацю між Житомирським НДЕКЦ МВС та Поліським національним університетом.

Проведення практичних занять зі студентами Поліського національного університету
Догори