Факт підробки реєстраційного номеру на транспортний засіб

Фахівцями Житомирського НДЕКЦ МВС виявлено факт підробки реєстраційного номеру на транспортний засіб.

18 жовтня 2019 року під час участі у державній реєстрації (перереєстрації), знятті з обліку транспортних засобів у ТСЦ №1841 (м. Житомир), працівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів, що їх супроводжують, в ході дослідження транспортного засобу ВАЗ 2105, 1982 року виготовлення, встановили, що ідентифікаційний номер кузова був змінений шляхом саморобного внесення змін до окремих його символів.

За вказаним фактом на місце події викликано працівників поліції для подальшого з’ясування всіх обставин. Транспортний засіб разом з реєстраційними документами, що його супроводжували, тимчасово затримано та передано правоохоронним органам.

Інформуємо автовласників про доцільність проведення експертних досліджень транспортних засобів фахівцями Житомирського НДЕКЦ МВС, які знаходяться в територіальних сервісних центрах МВС у Житомирській області, перед їх купівлею, з метою запобігання подібних ситуацій, а саме: придбання транспортних засобів зі зміненими ідентифікаційними номерами кузова (шасі) чи двигуна, а також з підробленими реєстраційними документами.

Факт підробки реєстраційного номеру на транспортний засіб
Догори