Удосконалення методик проведення вибухотехнічних експертиз, розроблення довідників та методів дослідження

З 15 по 18 жовтня 2019 року в с. Татарів Івано-Франківської області проходив науково-практичний семінар на тему: «Удосконалення методик проведення вибухотехнічних експертиз, розроблення довідників та методів дослідження».

Метою проведення даного заходу стали актуалізація питань у вибухотехнічній експертизі, які недостатньо висвітлені у довідковій та методичній літературі і щодо яких є необхідність у наукових розробках, а також розгляд матеріалів методичного і інформаційного характеру, які у теперішній час розробляються працівниками територіальних НДЕКЦ.
У семінарі прийняв участь старший судовий експерт-вибухотехнік сектору вихотехнічних та пожежотехнічних досліджень Житомирського НДЖКЦ МВС Василь Мохнюк.
До участі в заході, крім працівників Експертної служби Міністерства внутрішніх справ України, які проводять судові вибухотехнічні експертизи за експертною спеціальністю 5.2 «Дослідження вибухових пристроїв, слідів та обставин вибуху», були запрошені працівники Департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції, Національної академії внутрішніх справ, Служби безпеки України.  
Фахівці мали можливість обмінятися досвідом та обговорити практичні ситуації, які виникають під час проведення судової вибухотехнічної експертизи.

Удосконалення методик проведення вибухотехнічних експертиз, розроблення довідників та методів дослідження
Догори