Друга робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету за спеціальністю «Економіка» та «Облік і аудит»

Житомирський НДЕКЦ МВС продовжує співпрацю з вузами Житомирщини. 08 жовтня 2019 року організована друга робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету за спеціальністю «Економіка» та «Облік і аудит».

Зі вступним словом до присутніх звернувся завідувач сектору товарознавчих та гемологічних досліджень відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, земельних досліджень та оціночної діяльності досліджень створення Ігор Кравченко, який ознайомив присутніх з становленням, розвитком та структурою експертного підрозділу Житомирщини.

Але найбільше зосереджено увагу майбутніх економістів та бухгалтерів на особливості проведення товарознавчих і економічних експертиз.

Так, судовий експерт сектору товарознавчих та гемологічних досліджень Анжеліка Томашевська розповіла про особливості визначення вартості продовольчих товарів; головні завдання товарознавчої експертизи; основні нормативно-правові акти, які використовується під час проведення дослідження продовольчих товарів.

Судовий експерт сектору економічних досліджень Наталія Дубенко розкрила суть судово-економічної експертизи, її напрямки та завдання, ознайомила з переліком досліджуваних об’єктів та вирішуваних питань.

Та по завершенню заходу від студентів та викладачів прозвучали слова подяки та побажання успіхів у подальшій експертній діяльності.

Друга робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету за спеціальністю «Економіка» та «Облік і аудит»
Догори