Вийшов з друку збірник тез Другої Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегія фінансово-економічного розвитку підприємницьких структур в умовах глобалізації», яка у минулому році відбулася за ініціативою  Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Серед багатьох учасників конференції була Надія ПОПЛАВСЬКА, старший судовий експерт відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Житомирського НДЕКЦ МВС. Для участі у цьому заході вона підготувала та направила до організаційного комітету конференції тези доповіді у якій розкрила одну з нагальних тем для держави сьогодні – «Стратегія будівництва в умовах воєнного стану».

В цілому матеріали вказаної інтернет-конференції висвітлюють широкий спектр теоретичних і практичних питань стратегії фінансово-економічного розвитку підприємницьких структур в умовах глобалізації. Тематика конференції охоплювала велике коло питання дослідження сучасного стану економічних відносин та фінансової діяльності суб’єктів господарювання, управлінські та адміністративні аспекти розвитку нашої держави.

Догори