В Житомирському НДЕКЦ МВС розпочато проведення курсових зборів з працівниками Експертної служби МВС

06 вересня 2021 року на базі Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України розпочато проведення курсових зборів працівників Експертної служби МВС, які беруть участь у заходах з присвоєння (підвищення) кваліфікації судового експерта за експертною спеціальністю 10.9 «Дослідження комп’ютерної техніки та програмних продуктів», які пройдуть по 08 вересня 2021 року.

Курсові збори відкрив т.в.о. директора Житомирського НДЕКЦ МВС Сергій Рейко. У своєму виступі Сергій Рейко привітав присутніх з прибуттям на Житомирщину – батьківщину відомих усьому світові діячів науки, культури і мистецтва та побажав плідної роботи та співпраці.

Із вступним словом виступив заступник завідувача лабораторії комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень ДНДЕКЦ МВС Сергій Ковальчук, який наголосив, що це перший захід після карантинних обмежень та побажав його учасникам підвищення професійного рівня та обміну досвідом між працівниками НДЕКЦ.

Учасниками зборів є працівники Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, територіальних НДЕКЦ МВС, ТОВ «Лабораторія комп’ютерної криміналістики».

Метою зборів є надання претендентам на присвоєння (підвищення) кваліфікації судового експерта в умовах очної форми навчання, із залученням провідних фахівців, стійкої системи теоретичних знань і вмінь використовувати положення методик проведення судових експертиз, а також науково-технічної та довідкової літератури при проведенні комп’ютерно-технічних досліджень, а також практичних навичок з використанням наукових рекомендацій в судово-експертній діяльності.

В Житомирському НДЕКЦ МВС розпочато проведення курсових зборів з працівниками Експертної служби МВС
Догори