Робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету

17 вересня 2019 року в рамках співпраці з вищими навчальними закладами м. Житомира на базі Житомирського НДЕКЦ МВС відбулась робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету, які навчаються за економічним напрямком, та працівниками відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності.

Під час зустрічі студентам розповіли про історію виникнення та розвитку експертних підрозділів на території Житомирської області, зокрема щодо становлення Житомирського НДЕКЦ МВС.

Завідувач сектору товарознавчих та гемологічних досліджень Ігор Кравченко та судовий експерт цього ж сектору Анжеліка Томашевська розповіли про особливості проведення судової товарознавчої експертизи, зокрема щодо визначення вартості продовольчих товарів.

Судовий експерт сектору економічних досліджень Наталія Дубенко, яка в минулому також навчалася у Житомирському національному агроекологічному університеті, розповіла нинішнім студентам про можливості судової економічної експертизи.

По завершенню заходу студенти та викладачі подякували експертам за цікаві доповіді та побажали подальших успіхів в експертній діяльності.

Робоча зустріч зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету
Догори